jueves, 10 de enero de 2013

PARTIDO EN DIRECTO

Minuto 25 da primeira parte. O Madrid xa lle gana ao Celta por dous a cero. Os dous goles de Cristiano Ronaldo; o primeiro coa colaboración do porteiriño do Celta. O partido é malo e, ademais, nótase unha barbaridade a diferenza de calidade dos xogadores dun e outro equipo. Dúas chegadas do Madrid, dous goles. O meu rapaz apertou os puños coa alegría. Non lle importa que o Celtiña sexa galego. O equipo vigués reservou a algúns titulares. Normal, xa vería a eliminatoria da Copa do Rei perdida. Eu tamén case quero que perda; así porá toda a atención na Liga, que boa falta lle fai. O rapaz apoia a cabeza entre as mans, está atento ao partido, quéixase das malas xogadas do Madrid e discrepa dalgunhas decisións do árbitro. Pero aí estou eu para dicirlle que noutras tamén erra contra o Celta. Son fallos humanos, rapaz. Minuto 32. Segue o aburrimento. Falta perigosa. Alá vai Cristiano. Fóra. Segue o partido en directo. (Ao remate, 4-0 a favor do Madrid. O Celta eliminado)